Over ons

Ben je op zoek naar een vakman die gespecialiseerd is in centrale verwarming, elektriciteit of sanitair?

Dan ben je bij A. Smets BV aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring staat dit bedrijf voor de beste service, kwaliteit, energiebesparende en professionele uitvoering van u werken. U kan overigens zowel voor nieuwbouw als voor renovatiewerken bij ons terecht.

Deskundigheid, onderhoud en een warme ontvangst

Naast het leveren van topkwaliteit zorgen we bij A. Smets BV ook voor de opvolging en het onderhoud van de installaties. Tevens proberen wij steeds tot de juiste, op maat gemaakte oplossing te komen voor u vraag, door onderling overleg met de klant.

Wij vinden het uiterst belangrijk dat u als klant tevreden bent. Daarom staan wij bij A. Smets BV steeds klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Duurzaamheid

Anno 2017 zijn er meer en meer eisen over de milieuvriendelijkheid van installaties. Bij het adviseren in uw keuze voor verwarming elektriciteit of sanitair houden wij zo veel mogelijk rekening met het milieu en duurzaamheid. Wij informeren u ook graag over de strengere normering en zoeken voor u graag de oplossing die het beste bij u levensstijl en budget past.

Garantie

Op elk hoogrenderend verwarmingstoestel van ELCO krijgt u als klant automatisch 5 jaar fabrieksgarantie.